Your Cart
Common queries answered

Frequently asked Questions

Varor som finns i lager levereras inom 2 till 5 dagar. Det kan ta 2-4 veckor att beställa specialartiklar och varor i efterhand, förutsatt att de är tillgängliga från förlaget. Vi håller dig uppdaterad medan vi behandlar din beställning.

När du har fått din beställning har du 30 dagar på dig att returnera oönskade varor till oss. Varorna måste vara i sin originalförpackning, i nyskick och i återförsäljningsbart skick. Returnerade varor ska nå våra lager i England eller Tyskland. Din återbetalning kommer att behandlas när du har mottagit dina returnerade varor. Tyvärr är byten inte möjliga.

Du kan skriftligen begära en ändring av leveransadressen. Skicka oss ett e-postmeddelande med den nya adressen så snart som möjligt och innan din beställning skickas. Tyvärr är det inte möjligt att ändra leveransadressen efter att beställningen har skickats.

Du kan kontrollera statusen för din beställning genom att logga in på ditt konto. Du kan också spåra ditt paket efter att din beställning har skickats genom att använda det spårningsnummer som utfärdats av transportören (DHL, DPD, UPS etc.). Du får ett spårningsnummer via e-post när din beställning skickas. Kontrollera din skräppostmapp om din e-postleverantör av misstag har filtrerat legitima meddelanden.

Observera: Leveransavgifter kan inte återbetalas.

Our customer care team will be happy to reply to your enquiries by email or telephone if possible. Simply login to your account and use our Contact Form to send us your message. Please have your order number handy and allow 24-48 hours for a reply.

Kontakta oss omedelbart skriftligen med den korrekta leveransadressen.

Vi levererar vanligtvis över hela världen, utom till några få avlägsna områden, t.ex. vissa öar i Stilla havet, byar i Alperna och Alaska, eller mitt ute i ingenstans i Australien. Det finns också vissa afrikanska länder och länder som Afghanistan, Ryssland, Iran och Nordkorea, där det är omöjligt att ta sig dit. När vi hittar ett sådant leveransställe kommer du att meddelas om detta.

Ja, vi packar och skickar vanligtvis beställningar i ett paket. Det finns dock undantag, beroende på begränsningar i fråga om vikt/volymvikt.

Om du behöver mer hjälp och stöd kan du klicka här.

Leverans över hela världen

På alla beställningar över 30 €

Lätt 30 dagars retur

30 dagars pengarna tillbaka-garanti

Stöd för grekisktalande personer

Vårt team talar grekiska och engelska

100 % säker utcheckning

Amex / MasterCard / Visa