Your Cart

Om oss

Bibliagora är världens största oberoende grekiska e-bokhandel utanför Grekland, som stöder samhällen och främjar Greklands språk och litteratur världen över.

Världens första grekiska bokhandel på nätet

Vår resa började 2003

Bibliagora föddes i England, främst för att tillgodose behoven hos ett litet grekiskt och cypriotiskt samfund. År 2007 grundades Bibliagora även i Belgien för att betjäna europeiska kunder. Sedan dess har Bibliagora-varumärket varit synonymt med marknaden för böcker på grekiska över hela världen.

Om, ,
About Bibliagora
Främjande av Greklands språk och litteratur

Stöd till gemenskaperna

Bibliagora har hjälpt unga och gamla generationer att lära sig det grekiska språket sedan 2003. Vi främjar de grekiska bokstäverna och konsten med önskan att alla människor ska ha tillgång till dessa värdefulla resurser. Våra barn bör ha möjlighet att höra Hadjidakis musik eftersom den är en integrerad del av deras värld. De bör också få möjlighet att läsa Homers Iliad och Odyssé och känna och förstå känslor som vi delar med våra förfäder. Sanningen är att det finns vissa saker i våra liv som inte kan uttryckas på något annat sätt, vare sig vi vill det eller inte.

En blick in i framtiden

Vi har bara börjat

I över 20 år har vi gjort det möjligt för människor utanför Grekland att komma närmare det grekiska språket, den grekiska kulturen och den grekiska andan. Vi fortsätter idag med samma dynamik och entusiasm och ser in i en ljus framtid där våra ekumeniska grekiska värderingar sprids över hela världen genom utbildning, demokrati och frihet.

Vi hoppas att du kommer att tycka att vår tjänst är användbar och om så är fallet, rekommendera oss till din familj, dina vänner och kollegor. Dessutom är vi öppna för alla förslag till förbättringar och naturligtvis för alla nya idéer. Så ta kontakt med oss!

About Bibliagora

Vårt otroliga team finns här för dig

Katerina

Katerina Spencer

Vår galna chef
Katerina är en passionerad galning om Grekland och allt grekiskt och fokuserar på att förbättra och stärka det unga Bibliagora-teamet. Älskar att spela bordtennis.
Monika

Monika Loizou

Vår expert på grekiskt språk
Monika matchar de grekiska samhällenas behov av utbildning och litteratur över hela världen med tillgängliga böcker och publikationer på grekiska. Älskar att spela piano.
Om, ,

Manos Apostolou

Vårt logistikgeni
En erfaren lager- och logistikchef som samordnar team i olika länder inom transport, lagerhållning och inventering. Älskar att laga grekisk mat.
Niki

Niki Stavrou

Vår kundtjänst Queen
Niki kan hantera alla typer av problem som kan uppstå och fokuserar på våra kunders behov, så att de alltid är nöjda med Bibliagoras service. Älskar att ta långa promenader längs stranden.
Leverans över hela världen

På alla beställningar över 30 €

Lätt 30 dagars retur

30 dagars pengarna tillbaka-garanti

Stöd för grekisktalande personer

Vårt team talar grekiska och engelska

100 % säker utcheckning

Amex / MasterCard / Visa